Zwangerschap
&
Newborn
 

Werkwijze

Een van de belangrijkste dingen vind ik dat de ouders/kinderen zich op hun gemak voelen tijdens de shoot en dat daardoor mijn foto's echt en puur worden. Daarom is het fijn als we van te voren kennis kunnen maken met elkaar. Zo leren we elkaar beter kennen en kan ik inspelen op jullie wensen.

 

Newborn shoot

De newborn shoot vindt altijd plaats aan huis, in jullie vertrouwde omgeving. Dit zorgt voor het meest natuurlijke resultaat. Voor zo’n puur mogelijke foto’s gebruik ik natuurlijk licht en zo min mogelijk attributen. Ik neem een aantal ondergronden mee en in overleg kijken we welke daarvan het beste past.

Zwangerschap

De zwangerschap shoot kan op een locatie naar keuze, in de natuur of aan huis. Ook bij de zwangerschap shoot is het mijn doel om alles zo puur mogelijk vast te leggen en daarbij wordt de focus gelegd op de buik.

De shoot duurt 1 a 2 uur afhankelijk van het door jou gekozen pakket. Na afloop van de shoot stuur ik jullie zo snel mogelijk een sneakpeak, zo hoef je nooit lang te wachten op het eerst resultaat. 

 
Pakket 1
Newborn portret

Pakket 2
Newborn Lifestyle
fie%20goed_27_edited.jpg
Pakket 3
Zwangerschap
Pakket 4
Newborn + Zwangerschap
  • Instagram

Instagram: @shotsofhappinessfotografie

Kvk: 68616708

All rights reserved by Benthe-Fleur Noordman